Rituals kerstpakketten 2021

Bij Kerstpakketten Company vind je meer dan 50 Rituals kerstpakketten voor 2021 welke direct eenvoudig online te bestellen zijn.

Op dit moment zijn we weer druk bezig met het samenstellen van het assortiment Rituals kerstpakketten voor kerst 2021. We zullen de kerstpakketten begin juli 2021 op onze site plaatsen.

Rituals kerstpakketten bestel je heel eenvoudig en online bij Kerstpakketten Company. Je kiest uit meer dan 50 soorten kerstpakketten. Alle pakketten hebben een luxe Rituals cadeaugeschenk als basis. Dit is al een kerstpakket op zich, maar je hebt altijd de mogelijkheid om het verder uit te breiden.

Alle Rituals pakketten  zijn geïnspireerd op een authentiek Oosters ritueel, zoals het Hammam stoombadritueel, de Ayurveda gezondheids- en schoonheidsleer en de scheertraditie van de Samurai-krijgers. Pakketten van rituals hebben allen een verhaal met een geschiedenis.

Rituals producten worden vervaardigd uit de beste grondstoffen. Deze bevatten zo veel als mogelijk natuurlijke en organische ingrediënten uit duurzame bronnen. Rituals houdt in de productie nauwlettend rekening met het milieu en alle producten zijn volledig proefdiervrij en getest door vooraanstaande dermatologen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00