Gin Kerstpakketten

Kerstmis is de tijd van het jaar om te vieren met een lekker kerstpakket vol met smakelijke snacks en heerlijke drankjes? Wij hebben een aantal prachtige kerstpakketten samengesteld met daarin een selectie van de beste gin.

Enig resultaat

 

Ons eerste kerstpakket bevat een fles van de populaire gin "Gordon's". Deze gin heeft een fruitige en kruidige smaak, die heerlijk is om te drinken met een scheutje tonic en een paar plakjes citroen. Het pakket bevat ook een aantal lekkere snacks, zoals nootjes en chocolade, om het feest compleet te maken.

Een ander kerstpakket dat we aanbieden, bevat de gin "Tanqueray". Deze gin heeft een subtiele en bloemige smaak, die perfect is om te combineren met een tonic en wat verse jeneverbessen. Dit pakket bevat ook een aantal heerlijke hapjes, zoals kaasjes en worstjes, om te genieten tijdens de feestdagen.

Onze derde optie is een kerstpakket met de gin "Hendrick's". Deze gin is bekend om zijn unieke smaak, die wordt verkregen door de toevoeging van bloemen en kruiden. Het pakket bevat ook een aantal lekkere hapjes, zoals olijven en crackers, om te genieten terwijl u van deze heerlijke gin geniet.

We hebben ook een aantal kerstpakketten zonder gin beschikbaar, dus er is voor ieder wat wils. We hopen dat u een van onze kerstpakketten zult kiezen om van te genieten tijdens de feestdagen. Laat uw vrienden en familie weten hoeveel u van hen houdt met een van onze prachtige kerstpakketten.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00