CADEAU4JOU

Cadeau4Jou – Laat ze zelf kiezen.

Kerst is een het moment om je medewerkers of relaties te bedanken voor de inzet, ambitie en waardevolle bijdrage en als stimulans om het nieuwe jaar vol enthousiasme te beginnen.
Cadeau4Jou is een uniek en bijzonder gewaardeerd cadeauprogramma waar je medewerker of relatie zelf één of meerdere geschenken zelf kan kiezen. Een cadeauprogramma met meerwaarde. Cadeau4Jou zal je medewerker van A tot Z verbazen en verrassen. Mooi om te geven en nog leuker om te krijgen en te besteden. Reken maar op enthousiaste en zeer tevreden ontvangers!

Verrassend, compleet en geheel verzorgd!
Je medewerker logt in op een persoonlijke, sfeervolle en beveiligde webshop. Na het inloggen verrast een ludiek welkomstfilmpje(optioneel, eigen filmpje of standaard serie) je medewerker. Je eigen webshop geeft direct herkenning met jullie logo, kleuren, welkomsttekst, video, foto en meer.

Het budget wordt omgezet in punten
Alle geschenken hebben een aantal punten zodat je medewerker één of meer cadeaus kan kiezen uit een uitgebreid assortiment cadeaus, dagjes uit, tijdschriften, boeken, cadeaukaarten en goede doelen. (Meer dan 1000!)

Hoe werkt Cadeau4Jou?
Stap 1: Je medewerker ontvangt een cadeaubon/giftcard verpakt in een stijlvolle giftbox. Je kunt ook kiezen voor een cadeau-envelop of een digitale voucher via e-mail.
Stap 2: Je medewerker logt in op een gepersonaliseerde webshop in de uitstraling van jullie organisatie.
Stap 3: Je  medewerker kiest vervolgens uit een uitgebreid assortiment cadeaus, dagjes uit, tijdschriften, boeken, cadeaukaarten en goede doelen.
Stap 4: Gekozen cadeaus worden kosteloos verzonden naar het opgegeven (huis)adres.

Laat ze zelf kiezen dit jaar!
Heel hele assortiment zien en wil je vrijblijvend een demowebshop in jullie eigen huisstijl en een voorstel ontvangen met alle mogelijkheden en de werkwijze van Cadeau4Jou? Vraag direct een demoshop aan via e-mail, chat of 013-5802855