Garantie/klachten

Wij streven er na alle leveringen tot 100% tevredenheid van onze klanten uit te voeren. Helaas kan er weleens iets misgaan tijdens transport, het inpakken van een pakket of een (technisch) probleem met een product. Op alle door ons geleverde artikelen zit garantie gegeven door de fabrikant.

Onze klantenservice staat tot klaar voor jullie medewerkers om alle eventuele problemen tot 100% tevredenheid op te lossen.

Klantenservice Cadeau4jou
E: helpdesk@cadeau4jou.nl
T: 030-2006045

Klantenservice overige
E: info@cadeaucompany.nl
T:: 013-5802855

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.”

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00

61 kerstpakketten zijn al uitverkocht! Wacht niet met bestellen!

LAATSTE KANS! Je kerstpakketten worden in Tilburg, Berkel-Enschot, Loon op Zand, Oisterwijk. Goirle, Hilvarenbeek, Riel en Udenhout altijd gratis geleverd! Van 1 tot 10000 pakketten, actie eindigt op 29 november 12.00 uur.klik voor meer informatie.