Eigen Keuze Kerstpakket? 5 redenen om het dit jaar wel te doen!

Vind je het lastig om steeds met een origineel kerstpakket voor de dag te komen? Heb je ze vorig jaar al een heerlijk Rituals pakket gegeven en het jaar daarvoor een mooi traditioneel kerstpakket met heerlijke kaas en wijn? En twijfel je om een Eigen Keuze Kerstpakket te geven omdat het voelt alsof je geen inspiratie had dit jaar? We hebben 5 redenen voor je om dit jaar jullie medewerkers te verrassen met een Eigen Keuze Kerstpakket.

 1. Geschikt voor iedere medewerker, je loopt niet het risico een verkeerd cadeau te geven.
  Het blijft altijd een gok als je een cadeau uitkiest voor een ander. Je weet nooit met zekerheid waar je hem of haar blij mee maakt. De ene houdt van alcohol, de andere helemaal niet. Sommige zijn sportief. Zeker niet als je origineel voor de dag wilt komen en je ook nog 1 cadeau moet uitzoeken voor tientallen of misschien zelfs honderden mannen en vrouwen. Met het Eigen Keuze Kerstpakketten concept Cadeau4Jou kunnen ze zelf kiezen uit meer dan 1000 cadeaus, cadeaukaarten, tijdschriften, boeken, dagjes uit en goede doelen.

 2. De ontvanger kan hem gebruiken wanneer hij of zij zelf wil.
  De eigen keuze kerstpakketten zijn onbeperkt geldig. De ontvanger kan hem dus inwisselen wanneer het hem of haar uitkomt. Hij of zij krijgt dus een cadeau op het moment dat hij of zij het wil. Ze kunnen kiezen voor meerdere cadeautjes of 1 groot cadeau. Ook is er de mogelijkheid om bij te betalen voor een nog groter cadeau.

 3. Zeer geschikt voor thuiswerkende medewerkers.
  De Eigen Keuze Kerstpakketten kunnen eenvoudig op het huisadres van de medewerkers worden geleverd. De voucher kan ook eenvoudig via e-mail naar jullie medewerkers worden gestuurd. Het is uiteraard ook erg leuk om de giftbox op de kerstborrel aan jullie medewerkers uit te reiken.

 4. Verruiming Werkkostenregeling.
  Je mag onder de werkkostenregeling een gedeelte van jullie fiscale loon besteden aan onbelaste vergoedingen, verstrekkingen en terbeschikkingstellingen voor jullie werknemers, zoals o,a, kerstpakketten. Dat is de vrije ruimte.
  De vrije ruimte over het fiscale loon tot en met € 400.000 is in 2020 en 2021 verhoogd van 1,7% naar 3%. Dit geeft je de mogelijkheid om jullie werknemers in deze moeilijke tijd extra tegemoet te komen, bijvoorbeeld met een extra groot kerstpakket.
  Over het bedrag van de loonsom boven € 400.000 blijft de vrije ruimte in 2020 1,2% en in 2021 1,18%.
  Bron: https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/coronavirus/content/verruiming-vrije-ruimte

 1. Je kunt nog tot net voor kerst bestellen.
  Ben je laat met het maken van de keuze voor de kerstpakketten voor 2021? Geen probleem! De eigen keuze kerstpakketten zijn nog tot enkele dagen voor kerst te bestellen. Wil je een helemaal gepersonaliseerd eigen keuze kerstpakket? Wacht dan niet te lang, hoe eerder, hoe meer er mogelijk is.

Enthousiast geworden? Klik hier voor meer informatie over onze eigen keuze kerstpakketten .

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00