Wijnkist met eigen Bedrukte Deksel

Verras uw relaties met een bedrukte wijnkist van Kerstpakketten Company

Bedrukte wijnkist kerstgeschenk

Hoe krijgt uw wijncadeau de aandacht die het verdient? 
Wijn is een van de meest succesvolle cadeaus. Maar het lot van een mooie kist wijn is vaak, dat deze eerst een poosje wordt weggezet in afwachting van een goed moment. Wanneer het moment dan daar is, heeft de ontvanger geen idee meer van wie de kist afkomstig was en dat is jammer! 

Onze oplossing! 
Ontwerp uw eigen geschenkverpakking in full color. Exclusief voor klanten van Kerstpakketten Company is deze mogelijkheid ontwikkeld en hiermee hopen wij onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. U kunt kiezen uit verschillende varianten. Deze kunt u bij ons opvragen. 

Duur? 
Door de unieke samenwerking tussen Kerstpakketten Company, onze wijnleverancier en de drukker is deze oplossing zelfs bij de kleinst mogelijke oplage al zeer betaalbaar. 

Moeilijk? 
Wij helpen u tijdens het gehele proces met het ontwerp van de deksel waardoor u al heel snel een zeer professioneel resultaat krijgt. Ook bij het kiezen van de inhoud helpen wij u om een selectie te maken van uitstekende wijnen in verschillende prijsklassen. Bovendien kunt u uw geschenk compleet maken met schitterende kristallen wijnglazen. 

Snel? 
Wanneer u uw geschenkverpakking heeft ontworpen en een keuze heeft gemaakt uit de met zorg samengestelde producten heeft u uw wijngeschenk binnen ongeveer 10 werkdagen in huis! 

Aan de slag!
Mail ons uw wensen of bel met 013-5802855