Kerstgeschenk – wijn per post

12,35

Verras uw relaties deze kerst met een origineel en smaakvolle vernieuwde wijnverpakking, compleet met een persoonlijk wijnetiket. Deze speciaal ontworpen fles wijn is van gerecycled PET-materiaal en is gevuld met biologische Nederlandse witte of rode wijn. De unieke wijnverpakking is uiterst veilig voor transport en eenvoudig te verzenden én te ontvangen. Erg leuk om cadeau te doen voor al uw zakelijke relaties deze kerst.

Beschrijving

Verras uw relaties deze kerst met een origineel en smaakvolle vernieuwde wijnverpakking, compleet met een persoonlijk wijnetiket. Deze speciaal ontworpen fles wijn is van gerecycled PET-materiaal en is gevuld met biologische Nederlandse witte of rode wijn. De unieke wijnverpakking is uiterst veilig voor transport en eenvoudig te verzenden én te ontvangen. Erg leuk om cadeau te doen voor al uw zakelijke relaties deze kerst of als eindejaarsgeschenk.

Deze platte fles gevuld met biologische wijn is smal genoeg om door de brievenbus geleverd te worden. De inhoud van de wijnfles van Jij&Ik Wijn bevat 750ml. De fles wordt geleverd in een unieke verpakking. Met een persoonlijke boodschap op het wijnetiket is dit wijncadeau helemaal compleet. De wijnfles is veilig en eenvoudig te versturen met de post.

Kerstgeschenk - wijn per post
Kerstgeschenk – wijn per post
12,35Cadeau4jou ontvangen van je werkgeven? Klik hier om je keuze te maken.Kantenservice Cadeau4jou
Telefoon: NL: 030-2006045 / BE: 03-808 1488
E-mail adres: helpdesk@cadeau4jou.nl