Kerstpakketten

KERSTPAKKETTEN

Kerstpakketten voor jullie personeel of relaties nodig? Bij Kerstpakketten Company ben je al meer dan 12 jaar aan het juiste adres! Wij hebben op onze website een groot assortiment van de meest bijzondere kerstpakketten voor Nederland en België.Je kunt de kerstpakketten eenvoudig direct online bestellen of een offerte aanvragen.
Van heerlijk verwen pakket van Rituals tot een vol traditioneel kerstpakket voor het hele gezin. Van een goedkoop kerstpakket tot een duurzaam kerstpakket of fairtrade kerstpakket. Een pakket speciaal voor de mannen op de zaak? Ook voor een lekkere fles wijn. bier of Gin ben je bij ons aan het goede adres. Of geef jullie medewerkers of goede relaties een mooie cadeaubon waarbij ze zelf een tijdschrift of boek kunnen kiezen.
En wil je ze echt alle vrijheid geven bij het kerstpakket dit jaar? Laat ze dan zelf uit meer dan 1000 cadeaus kiezen met het Cadeau4Jou – Eigen Keuze Kerstpakket.

We zijn gestopt met de verkoop van kerstpakketten voor dit jaar, juni 2020 staat ons nieuwe assortiment weer online! Bedankt en tot dan! Cadeau4Jou ontvangen van je werkgever? Klik hier om in te loggen. Hulp nodig? Telefoon: NL: 030-2006045 / BE: 03-808 1488 E-mail adres: helpdesk@cadeau4jou.nl